Ekstraklasa
Wszystko co związane z naszą ekstraklasą ;]
Ostatnio edytowano 11 cze 2015, 17:23 przez Onizuka, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Mój cichy faworyt Lech walczący na kilku frontach nie poddaje sie
![]() ![]() Let's hope for the best and prepare for the worst ...
|
|
Dzisiaj swoje aspiracje do czołowych lokat potwierdził GKS Bełchatów, wygrana z legia niespodzianka nie jest, jak sie ma w składzie Gargułe i Nowaka a na ławce Janasa
![]() Let's hope for the best and prepare for the worst ...
|
|
a ja powiem że jednak jest dla mnie wygrana GKS na Legią gdzyż Legia jeżeli myśli o majstrze to nie może przegrywać ze sredniakami a takim właśnie uważam GKS no chyba że janas zrobił jakis cud w druzynie
![]() „Żeby być traktowanym jako duży europejski naród, trzeba chcieć nim być".
Lech Kaczyński „Żadne społeczeństwo nie ostoi się bez moralności, a niemożliwa jest żadna prawdziwa moralność bez religii. Tylko religia daje państwu silną i trwałą podstawę. ” Napoleon Kibolskie bydło (...). Nie mają głów, ale łby, nie mają szyj, ale karki. Tomasz lis o kibicach ![]() |
|
Wiesz Jerry po tym meczu Bełchatów przeskoczył Wisłe w tabeli
|
|
a poprzedni sezon - które miejsce w tabeli? a skład prawie ten sam a tu prosze taki progres formy w ostatnich tygodniach. „Żeby być traktowanym jako duży europejski naród, trzeba chcieć nim być".
Lech Kaczyński „Żadne społeczeństwo nie ostoi się bez moralności, a niemożliwa jest żadna prawdziwa moralność bez religii. Tylko religia daje państwu silną i trwałą podstawę. ” Napoleon Kibolskie bydło (...). Nie mają głów, ale łby, nie mają szyj, ale karki. Tomasz lis o kibicach ![]() |
|
![]() KLT Team ![]()
Dołączył(a): 10 lis 2008, 17:53 Lokalizacja: Śląsk Gadu-Gadu: 6219387 |
Rzut wolny wyszedł mu znakomicie
![]() ![]() Śląsk również zaskoczył ![]() ![]() ...:::OnLyWhItEsTaR:::...
" Święte Barwy Swe Wznieś, I Zaśpiewaj tą Pieśń, Niech Patrzy Cały Świat, Jak Nasza Wisła Gra, Więc...Naprzód w Bój, Kochany Klubie Mój, Przy Tobie Nasza Brać, Na Wieki Będzie Trwać. " |
Panowie szkoda tego tematu aby w nim obmawiać każda kolejke więc warto zakładać osobyn temat do danej kolejce jak to było przyjęte na starym forum a że jutro wyjeżadzam na ranczo więc prosze kogoś o założenie odpowiedniego tematu aby tego nie rozmywać.
„Żeby być traktowanym jako duży europejski naród, trzeba chcieć nim być".
|
Hm tylko te osobne tematy miały czesto nikłe a powiem wrecz zerowe zainteresowanie, jak bym preferował taka forme dyskusji o ekstraklasie czyli wszystkie kolejki w jednym temacie. Nie wiem jakie zdanie maja inni. Let's hope for the best and prepare for the worst ...
|
|
I racja Piastdp, myślę, że zakładanie osobnego tematu do każdej kolejki niepotrzebnie by tylko zaśmieciło forum
![]() |
|
Mysle że Jerry da sie przekonać do jednego tematu.
W każdym razie 13 kolejka pokazała słabości i moce drużyn. Wisłą swym doświadczeniem pkonała Odre. Lech w ostatniej minucie zdołał wywalczyc remis z rozpedzonym Bytomiem. Legia nie dały rady rozpedzajacej sie druzynie Janasa. Słabo grająca Polonia minimalnie ale pokonała Piasta. Oglądałem mecz Cracovia - Arka i jestem w szoku ze Gdynianie go nie wygrali, mieli kilka setek. Górnik zgosnie z tradycja przegrał na wyjezdzie. Lechia u siebie pokazała ze jest mocna. nasza liga robi sie oraz bardziej ciekawe. Let's hope for the best and prepare for the worst ...
|
|
Co do tematów może nie mam tu za dużo do powiedzenia to jednak jestem za tym żeby wszystko było w jednym temacie. Nie trzeba wtedy szukać danej kolejki o której chce się podyskutować tylko pisze się w tym jednym temacie
![]() ![]() |
|
Za 1h bardzo ciekawy meczyk Legia Warszawa-Śląsk Wrocław. Ciekawe czy trener Urban faktycznie posadzi na ławce Rogera, który w tym sezonie zawodzi. Myślę, że Śląsk jest w stanie powalczyć o korzystny wynik, zabraknie Marka Gancarczyka ale zastąpi go nawet bardziej waleczny zawodnik Ostrowski. Bardzo ważny mecz dla Sebastiana Mili i Janusza Gancarczyka, dotychczas strzelali bramki i asystowali w meczach z teoretycznie słabszymi drużynami, więc mają szansę pokazać się Leo. Mam nadzieję, że z dobrej strony pokaże się na środku obrony Celeban, bo w tym sezonie gra bezbłędnie i kto wie czy nie byłby lepszy w kadrze od Bosackiego, który ma zastąpić Żewłakowa. Bosacki pokazał w meczu z Nancy, że najlepsze lata ma już za sobą, a Celeban jest młody i powinien niedługo dostać swoją szansę. Mój typ na ten mecz to X2
![]() |
|
To dopiero jest optymizm ![]() Let's hope for the best and prepare for the worst ...
|
|
Niestety do przerwy 3-0 ale z przebiegu tej pierwszej połowy jest to wynik za wysoki, Śląsk gra całkiem nieźle.
|
|
Dziś Wisła wygrała 3:0. Jednak to co zapamiętam z tego meczu to znakomita atmosfera na trybunach.. Coś fantastycznego.Oglądałem ostatnie minuty i Wisła znakomicie atakowała,sunęła akcja za akcją. Aż miło patrzeć.Z tego co jednak słyszałem w radiu to pierwsza połowa nie była tak różowa w naszym wykonaniu. Lechia miała kilka dogodnych sytuacji,jednakże po przerwie dominowała już tylko Wisła.Jutro Polonia gra z Lechem i nie sądzę, by wywiozła komplet punktów i bardzo możliwe,że Wisełka zostanie liderem.
http://www.sportowefakty.pl/kibice/21174/blog ,czyli blog o sporcie
|
|
Bardzo ładne bramka Brożka, strzelona na całkowitym luzie
|
|
Niech podbija Eropę w barwach Wisły. Zawsze jak oglądam Wisłę to nie mogę nachwalić się Diaza,jak dla mnie ten transfer to był strzał w "10". http://www.sportowefakty.pl/kibice/21174/blog ,czyli blog o sporcie
|
|