piastdp napisał(a):zmiana na 4 faze
B – aniol
O – Marlon – KAP
O – Ziewa
P – CHICAGO
N – piastdp
N – Sony
teeee piaścik...
regulamin se poczytaj

Moderator: Typer Team
teeee piaścik... regulamin se poczytaj ![]() ![]() nowa jednostka czasu:
jedna Wenta = 14 sekund |
|
cholera !!!! nie można zmieniać po 1 i 3
![]() dura lex sed lex ... Let's hope for the best and prepare for the worst ...
|
|
ano nie mozna
![]() dzieki dkriss za czujnosc, ja mialbym konflikt interesow ![]() ja musze byc ponad podzialami i przypominam, ze w tym turnieju o Puchar SPORTCOMu nie mozna dokonywac zmian po 1 i 3 fazie meczu ![]() ,, Zwierzeta w ogrodzie patrzyly to na swinie,
to na czlowieka, potem znow na swinie i na czlowieka, ale nikt juz nie mogl rozpoznac, kto jest kim.'' http://www.mazurycudnatury.pl/ |
|
wyniki meczów 2 rundy Turnieju o Puchar SPORTCOMu:
Śląsk Wrocław - SPORTCOM 4:8 (0:3) Pepe x2, Piękny, Lazzaro, - piastdp x3, Sony x3, CHICAGO x2 MKS Czikita - Granit TUBORG 5:8 (0:8) RadekN26 x2, Dennis, znawca16, Radzio_TREZEGOL, - jestem_laska x2, dkriss x2, gbula111 x2, bulek x2 Nottingham Forest - Vulelehutu 4:2 (3:0) rybluk, Spawn, katalonczyk x2, - Lukkar, maja81szn nowa jednostka czasu:
|
I to mi się podoba. W dwóch meczach komplet punktów ![]() |
|
![]() 1. SPORTCOM 6pkt 2-0-0, bramki 13-4 2. MKS Czikita 3pkt 1-0-1, bramki 10-9 3. Nottingham Forest 3pkt 1-0-1 , bramki 6-5 4. Granit Tuborg 3pkt 1-0-1 , bramki 8-10 5. Slask Wroclaw 3pkt 1-0-1, bramki 7-10 6. Vulelehutu 0pkt 0-0-2, bramki 3-9 STRZELCY po 2 kolejce 5- Pepe (Slask Wroclaw), piastdp (SPORTCOM), 4- RadekN26 (MKS Czikita), 3- Sony (SPORTCOM), Rybluk (Nottingham Forest), 2- AJ_02 (SPORTCOM), Mateusz_Groźny (MKS Czikita), CHICAGO (SPORTCOM), Radzio_TREZEGOL (MKS Czikita), jestem_laska (Granit Tuborg), dkriss (Granit Tuborg), gbula111 (Granit Tuborg), bulek (Granit Tuborg), katalonczyk (Nottingham Forest), 1- arturzoe (Vulelehutu), Kibi (SPORTCOM ), Piękny (Slask Wroclaw), Lazzaro (Slask Wroclaw), Dennis (MKS Czikita), znawca16 (MKS Czikita), Spawn (Nottingham Forest), Lukkar (Vulelehutu), maja81szn(Vulelehutu), ,, Zwierzeta w ogrodzie patrzyly to na swinie,
to na czlowieka, potem znow na swinie i na czlowieka, ale nikt juz nie mogl rozpoznac, kto jest kim.'' http://www.mazurycudnatury.pl/ |
|
Za nami juz dwie kolejki, czas pomyslec juz o trzeciaj
![]() Program kolejki # 3 Granit Tuborg - Vulelehutu (wstepnie liczy bat7) SPORTCOM - Nottingham Forest (wstepnie liczy dkriss) MKS Czikita - Slask Wroclaw (wstepnie liczy katalonczyk) powodzenia, nie zapomnijcie o typowaniu i podaniu tu w temacie skladow ![]() ,, Zwierzeta w ogrodzie patrzyly to na swinie,
|
Skład SPORTCOM na mecz z Nottingham Forest:
I POŁOWA 1-1-3 B – Matus19 O – Ziewa – KAPITAN P – CHICAGO N – Piastdp N – AJ_02 N - Kibi Let's hope for the best and prepare for the worst ...
|
|
Śląsk Wrocław
1faza B: bat7 O: ŁukaszK (kapitan) P: Clapeyron N: Pepe N: Piękny N: n_matt 2faza B: bat7 O: ŁukaszK (kapitan) P: Clapeyron N: Pepe N: Piekny N: Lazzaro |
|
Nottingham Forest
1 połowa: B: seba_b O: qbas90 P: orzel22(k) N: katalonczyk N: Spawn N: rybluk |
|
Skład MKS Czikity
1 faza(1-1-3) B - Marcin_PL O - Dennis P - Nekroskop(kapitan) N - Mateusz_Groźny N - RadekN26 N - Mateo 2 faza(1-1-3) B - Marcin_PL O - Dennis P - Nekroskop(kapitan) N - znawca17 N - RadekN26 N - Radzio_TREZEGOL |
|
Granit TUBORG
1 f: B hawranek O Jerry P jestem_laska (KAP) N gbula111 N dkriss N bulek 2 f: B Wiesio O Pawian P jestem_laska (KAP) N gbula111 N dkriss N Puszczak nowa jednostka czasu:
|
[b]Vulelehutu[/]
I faza: B - serwis0 O - Bobekbb O - paolo_olo (k) P - Zodiac N - Lukkar N - maja81szn II faza: B - Kubas007 O - paolo_olo (k) P - Zodiac N - arturzoe N - maja81szn N - Lukkar zapraszam na nową stronę klubową http://vulelehutu.futbolowo.pl
Ratunku!... Proszę opuścić teren zagrożony! Ratunku!... Alarm! Na terenie całych Stanów rozpoczęła się Inwazja waranów! |
|
1 faza:
Granit Tuborg - Vulelehutu ?:?(0:1) Lukkar SPORTCOM - Nottingham Forest ?:?(0:2) katalonczyk, rybluk MKS Czikita - Slask Wroclaw ?:?(2:1) Mateo, RadekN26 - Pepe Ostatnio edytowano 30 sty 2010, 19:10 przez katalonczyk, łącznie edytowano 1 raz
|
|
kata licz dokładnie... Zodiac nie przechodzi jestem_laski... jest 0:1 po golu Lukkara... ![]() nowa jednostka czasu:
|
nie spojrzałem na kapitana, już poprawiam...
![]() |
|
Skład SPORTCOM na II Połowe
III faza B – Matus19 O – Ziewa – K P – Edson N – piastdp N – AJ_02 N – Sony IV faza B – Matus19 O – Ziewa – K P – Edson N – Kibi N – AJ_02 N – Sony Let's hope for the best and prepare for the worst ...
|
|
Nottingham Forest
2 połowa: B: Lit3rka O: qbas90 P: orzel22(k) N: rybluk N: Spawn N: katalonczyk |
|
Powrót do Liga Typera - dział organizacyjny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość