Bolo zwrócił, gdyz to na jego konto szły do tej pory wpłaty. Bolo69 już nie będzie sie zajmował finansami . Wiec zaczekaj do kolejnego roku . Mam teraz rok czasu aby przemyśleć czy dalej oplacamy domene aktualną forum, czy przenosimy sie gdzie indzie a mysle tutaj o forum KLT. Teraz było za mało czasu na takie dzialania wiec szybko oplacilismy aktualna domene.
Nie wiem gdzie zadać pytanie to spróbuje tutaj...będzie typer na 1 ligę polską ? startują 25 lutego. Jak by nie było chętnego to mógłbym spróbować zrobić takiego typera...
efjot pisze: ↑piątek 18 lut 2022, 23:55
Nie wiem gdzie zadać pytanie to spróbuje tutaj...będzie typer na 1 ligę polską ? startują 25 lutego. Jak by nie było chętnego to mógłbym spróbować zrobić takiego typera...
Będzie, będzie i na 1 ligę, i na 2 ligę. Już piastdp się o to postara.
Witam, nadszedł koniec roku, zatem wraca coroczny temat co dalej z naszym forum. Generalnie kwestie są następujące robimy zbiórkę w sprawie opłaty na rok 2023, czy może jednak ktoś ma inny konkretny pomysł w sprawie przyszłości forum. Zapraszam do wypowiedzi.
Ostatnimi czasy coraz mniej nas typuje .
Ja jestem też na innym forum jeszcze i tam prowadzę kilka typerów. Jest nas tam ok. 10 osób, może warto tam przenieść talenty i zwiększyć rywalizację .