reklama
reklama
Polecam wam zainwestować w gadżety dla firm na których możecie zamieścić swoje logo. To prosta i skuteczna reklama. Myślę, że warto w to zainwestować bo klienci bardzo lubią takie gadżety ja sama należę do tych osób co zbiera długopisy od firm które rozdają reklamowe gadżety.
Re: reklama
Czy ktoś z Was inwestuje w dalszym ciągu w ulotki?
Jasne ulotki są dalej popularne. My na początku września robiliśmy nabór do naszej szkółki piłkarskiej. Wydrukowaliśmy ulotki i trochę gadżetów (smycze, długopisy) i porozdawaliśmy to w okolicznych szkołach. Rozwiesiliśmy też na mieście plakaty. To dalej jest popularna reklama i to dość tania, a przyszło mnóstwo chętnych.
Wszystko zależy od tego jaka branża. Lokalne usługi i promocje to jak najbardziej korzystają z ulotek ale większe firmy i przedsiębiorstwa produkcyjne raczej słabo. Teraz potencjał mają reklamy w google, pozycjonowane i reklamy na facebook.
- markus.sawayn
Co sądzicie o reklamie radiowej?
Wszystko usługi od tego jaka branża. Lokalne usługi i promocje to jak najbardziej korzystają z ulotek ale większe firmy i przedsiębiorstwa produkcyjne raczej słabo. Teraz potencjał mają reklamy w google, pozycjonowane i reklamy na facebook.
- brenna.price
Ulotki są dalej popularne, ale chyba jednak reklama internetowa to teraz podstawa.
- genoveva64
Polecicie jakąś agencję?
A co powiecie na roll up dwustronny? Moim zdaniem to świetny pomysł na reklamę, ponieważ można ją wykorzystać w wielu różnych sytuacjach. Przykładowo sprawdzi się do wystawienia przed lokal, a także podczas różnych eventów. Widziałam, że można produkt tego typu dostać w drukarni. Ja kiedyś korzystałam z tej https://www.drukarnia-wojewoda.pl/35-rollupy
Jak dla mnie to teraz tylko reklama w internecie.