konferencje związane z tematyką zarządzania, optymalizacją procesów lub rozwojem zawodowym
- Ron Swanson
konferencje związane z tematyką zarządzania, optymalizacją procesów lub rozwojem zawodowym
Hej wszystkim! Szukam inspiracji i zastanawiam się, czy ktoś z Was mógłby polecić jakieś ciekawe konferencje związane z tematyką zarządzania, optymalizacją procesów lub rozwojem zawodowym? Zależy mi na wydarzeniach, które oferują nie tylko wykłady, ale też praktyczne warsztaty. Może znacie coś szczególnie godnego uwagi, co odbywa się w Polsce albo online? Jakie konferencje zrobiły na Was największe wrażenie i dlaczego warto na nie pójść?
- Red Velvet
Re: konferencje związane z tematyką zarządzania, optymalizacją procesów lub rozwojem zawodowym
Cześć! Fajnie, że poruszasz ten temat. Jeśli interesujesz się zarządzaniem i optymalizacją procesów, to gorąco polecam Konferencja Lean. To wydarzenie, na którym byłem w zeszłym roku, i muszę przyznać, że było wyjątkowe. Konferencja skupia się na metodologii lean i podejściu TWI (Training Within Industry), które pozwala na efektywne szkolenie pracowników i usprawnianie procesów w firmach. Program był bardzo różnorodny – od inspirujących wykładów po angażujące warsztaty praktyczne. Szczególnie zapadły mi w pamięć case studies prezentowane przez ekspertów z branży, którzy pokazywali, jak wdrażali lean w swoich organizacjach. Dzięki temu można było zobaczyć, jak te zasady działają w praktyce.
- Tommy Cooper
Re: konferencje związane z tematyką zarządzania, optymalizacją procesów lub rozwojem zawodowym
Dzięki za polecenia! Też uważam, że konferencje tego typu to świetna okazja do rozwoju i nawiązywania kontaktów zawodowych. Sam nie byłem jeszcze na Konferencji Lean TWI, ale po Waszych opisach brzmi naprawdę ciekawie. Szczególnie interesuje mnie podejście TWI, bo wydaje się bardzo praktyczne i przydatne w codziennej pracy. Chyba czas zacząć bardziej śledzić takie wydarzenia. Mam nadzieję, że pojawi się więcej takich inicjatyw!